Chaosbieren.nl

Chaos bieren is een superkleine craftbier brouwer in het oosten van het land. Wij houden van goed bier en daarmee is ons doel simpel. Vanuit chaos, fantastisch bier maken. Door onze extreme mix van passie en chaos zijn onze bieren altijd speciaal en iedere keer verrassend.


Fruitbedrijf van Vilsteren

Op ons bedrijf telen wij vol passie verschillende soorten zomerfruit, appels en peren, die wij rechtstreeks vanuit onze boerderijwinkel verkopen. Naast onze eigen producten verkopen wij ook verschillende (streek)producten, onder andere boerenzuivel, boerenijs, eieren, kaas, groenten en fruit.
Onze bezoekers kunnen gebruik maken van onze prachtige speeltuin, op onze picknickbanken geniet u heerlijk van een boerenijsje, smoothie, sapje of koffie. Vanuit de speeltuin kijkt u rechtstreeks in onze boomgaard, een prachtig gezicht! En op ons terras ziet u beelden van onze nest(kasten) op ons bedrijf: een kerkuil, torenvalk, ooievaar, boerenzwaluwen en bijen. Verder leveren wij ook prachtige kerstpakketten en bedrijfsfruit.
Voor actualiteiten volg ons via Facebook. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en beleef!!


illy.com

De unieke illy blend is ontstaan uit de combinatie van negen verschillende Arabica koffiebonen, rechtstreeks geselecteerd door de telers van de beste koffiegewassen ter wereld. Een symfonie die een unieke smaak geeft, waarbij iedere variëteit een noot toevoegt aan het eindresultaat. Het aandeel van elke arabica variëteit wordt constant geëvalueerd, om een excellente en constante smaak te garanderen.

illy Locator: een speciale app voor illy-enthousiasten en koffieliefhebbers. Gratis. Regelmatig bijgewerkt. Met de illy Locator kunnen gebruikers de kenmerkende smaak van de illy blend ontdekken, waar deze ook wordt geserveerd.