Camperplaatsen

Eén van de mooiere locaties langs de IJssel is de IJsselzone ter hoogte van Wijhe. Naast een fantastisch uitzicht over het rivierenlandschap, vindt u hier prachtige camperplaatsen die van alle gemakken zijn voorzien.

 

U kunt (gedurende het seizoen van 12 februari tot 7 november) gebruik maken van:

Een tappunt voor water en drinkwater
Een douche- en toiletruimte (Hier voor is er een sanitaire pas nodig, die kunt u verkrijgen bij de havenmeester of in de horeca ark).
Een lozingspunt voor chemisch afval ( bruin en wit water )

 

Heeft u een  vrije camperplek gevonden en is deze nog vrij in de app van aanuit.net 

dan kunt u in de app uw staanplaats starten en is de plaats voor u bevestigd.  

Aan-uit.net

 

Voor vragen  is de havenmeester te bereiken op  telefoonnummer 06-48083316.

Het is niet mogelijk om een camperplaats vooraf te reserveren. Er is wel een mogelijkheid om op de dag zelf te reserveren. 

 

De camperplaatsen liggen op korte (loop)afstand van het gastvrije centrum van Wijhe.

Tevens vindt u hier een ruime passantenhaven, een loswal, een boothelling, een schildersplek en een Toeristisch OverstapPunt (TOP), van waaruit u via verschillende bewegwijzerde fiets- en wandelroutes de omgeving kunt verkennen.

 

Havenmeester Jaap Doorgeest

Kosten

Prijs
Gebruik maken van een camperplaats kost in 2021 € 8,90 per nacht. Dit bedrag is exclusief €1,00 toeristenbelasting p.p.p.n en € 3,00 stroom

U betaalt met de aanuit.net app  of logt in op de site.  Aan-uit.net

 

U betaald van  13.00 tot 13.00 uur maar is er op de dag zelf een plek vrij en heeft u ingelogd of zich gemeld, kunt u alvast op de vrije plaats gaan staan

Mocht u onderweg zijn kunt u een plek reserveren in de eerder genoemde app. Het reserveren van een plek is op de dag zelf al mogelijk vanaf 08.00.

 

Wanneer u problemen ervaart met het aanmelden in de aan-uit.net app kunt u zich ook melden bij de horeca of contact opnemen met de havenmeester. Dit kan via telefoonnummer 06 48 08 33 16.