Rondje Pontje Rock

Fiets op zondag 11 september 2022 een rockend rondje langs de IJssel en geniet op 5 buitenlocaties van goede muziek!

Start: 11:00 uur | Einde: 17:00 uur

5 Locaties:
BATS! | IJsseldijk 22, Veessen (Parkeer je fiets bij de haven en loop dan naar de molen) 
Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum
Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst
Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

Volg de knooppunten (vanaf Den Nul) 49-46-59-56-70-08-97-58-51-31-27-32-29-30-49. Dit is 20 km.

Je kan op elke locatie starten. Geef bij jouw startlocatie de geprinte e-mail af die je ontvangt bij aankoop van dit ticket.

je ontvangt dan een Strippenkaart waarop 5 consumpties en 2 pontovertochten worden afgestreept; 1 consumptie per locatie en alleen geldig voor Wijhese en Olsterveer per fiets.

Tickets kun je bestellen via de website www.rondjepondjerock.nl of bij ons in het restaurant, Bestel 1 ticket per persoon, 

Meer informatie over de bands vind je op onze Facebook pagina @RondjePontjeRock


U mag bij elke locatie starten, in beide richtingen langs de locaties fietsen en zelf een route maken!

Snelste route van 20 km met knooppunten:

 

Knooppunt 46/49

Op Duur | Rijksstraatweg 109, Den Nul
49 – 30 – 29

Terras De Loswal | Veerweg 1, Wijhe

32 - Veerpont Wijhe-Veessen - 27 – 31

Huize Ruys | IJsseldijk 46, Veessen 

51 – 58 – 97 – 08

Eettapperij Bijsterbosch | IJsseldijk 85, Welsum

70 – Veerpont Olst-Welsum     

Bökkers Mölle | Rijksstraatweg 45, Olst

56 - 59 – 46 – 49


De rondje pontje after 

Wij sluiten Rondje Pontje af met een te gekke after party met niemand minder dan The Sweatshirts! Deze relatief jonge band maakt toffe muziek en brengen een fantastische sfeer mee!

Entree vanaf 17:00 uur geheel gratis voor alle leeftijden!

 

Verwacht een boel chaos, classic rock nummers, te gekke(feest) medleys tot aan boerenrock! Deze 5 showmasters weten wel hoe ze alles op de kop moeten zetten. 

vergeet niet dat wij ook nog een win actie hebben voor 2 tickets ter waarde van €15,-


Graag willen we onze sponsoren bedanken die op hun eigen manier De rondje pontje after mede mogelijk heeft gemaakt:


De bands die tijdens Rondje Pontje Rock spelen

Ochtend 11.00 t/m 13.00: Acoustic Live

Acoustic Live is een akoestisch duo dat bestaat uit zangeres Karin Brouwer en toetsenist Koos Lonis. Beiden hebben jarenlange ervaring in de muziek. Koos is muziekdocent basgitaar en keyboard en speelde beide instrumenten in verschillende bands. Ook Karin heeft als zangeres in verschillende bands gezeten en vond al snel haar weg in deze intiemere vorm van muziek, die uitstekend bij haar past. Sinds eind 2016 vormen zij het duo Acoustic Live. Zijn prachtige pianospel en haar zuivere, warme zangstem zijn kenmerkend voor dit duo. Zij spelen in een intieme akoestische setting bekende en minder bekende covers uit de jaren ’70 tot nu van o.a. Alanis Morissette, Bonnie Raitt, Jessie J, Michael Jackson en Stevie Ann.

Door het brede repertoire is Acoustic Live in staat om zowel achtergrondmuziek te spelen als meer swingend up-tempo. Daarbij maken ze bij sommige nummers gebruik van toegevoegde groovy beats.
http://acousticlive.nl/


Middag 14.00 tot 17.00: The Nikes Train

 

Na het stoppen van de zanger van Allez Of Nikes zaten de overige drie heren met de handen in het toch al wat dunner wordende haar. Want wat moet je met een solide rock-basis van bas / gitaar / drums zonder frontman?! Allerlei ideeën passeerden de revue: “Laten we Mick Jagger vragen!” / “Ik wil van alles, maar geen vrouwen in de toerbus!” etc. etc. Afijn goede raad was duur, maar plots gloorde er licht aan het einde van de tunnel. De oplossing bleek even simpel als dicht binnen handbereik: vraag allerlei familie en kennissen om mee te doen en laat ze al dan niet tijdelijk meerijden in de trein bestuurd door de mannen van Allez of Nikes. En dan ineens blijkt de bassist inderdaad uit een heel muzikale familie te komen en ook nog eens een buurman te hebben die gitaar speelt en nog kan zingen ook!!!Anyway, alles kreeg vaste vorm, en een nieuwe naam: The Nikes Train. Een zesmans rockformatie waarbij vier leden afwisselend de lead-vocals verzorgen en er nog steeds ruimte blijft voor een min of meer toevallige medepassagier als die zich aandient!
Wie???Gerard Roerdink: Basgitaar en eeuwige glimlachPeter Polman: Drums, serieuze zaak dat drummen....Hein Krijgsman: Gitaar , lead-vocals en trouw beheerder van de oefenruimte.Thomas Tijs: Gitaar, lead-vocals en buurman van………??
Ellie Roerdink en Karin Roerdink; Lead-vocals, tamboerijn, koebel en de eitjes (van Peter).
En niet te vergeten het trouwe zevende wiel aan de treinwagon: Sjoerd onze vaste chauffeur!
Wat???
Nou, liedjes van The Red Hot Chilli Peppers, The Bangles, Barrelhouse, Bruce Springsteen, U2 en nog allerlei ander gespuis! 
When the train starts to roll, it is hard to stop!!
 

Door de wol geverfd, ervaren, enthousiast speelt deze rock-coverband uit Deventer en omstreken niet de bekendste covers maar wel de leukste!

Deze heren en dames die kunnen wel wat! Een feestje wordt het sowieso.